Persondatapolitik

Mind and Motion og Mindful Yoga

Kontaktoplysninger på persondataansvarlig

Indehaver. Nina Pfeiffer. Ryesgade 31. 3 th. 8000 Århus C. nina@mindfulyoga.dk

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos mig, skal du rette henvendelse via mail. nina@mindfulyoga.dk . Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til Persondataloven.

Brug af personoplysninger
Personfølsomme oplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og jeg indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger ved gennemførsel af en tilmelding eller ved anmodning om at modtage mit nyhedsbrev. Mind and Motion behandler personoplysninger, som du har udleveret til firmaet i forbindelse med undervisning, mailkorrespondance, coaching, telefonkontakt eller ved tilmelding til nyhedsbrev. Disse personoplysninger behandler Mind and Motion for at kunne leve op til firmaets forpligtelser overfor dig som kursist eller klient.

  • For at du kan modtage den undervisning eller anden ydelse du har tilmeldt dig og betalt for.
  • For at vi kan komme i kontakt med dig, såfremt det har betydning for det kursus eller den mødeaftale du har booket.
  • For at kunne fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.

Typisk drejer det sig om disse personoplysninger: Navn, adresse, telefon, e-mail Nuværende helbredsmæssige udfordringer, som kan være relevant i forbindelse med din tilmelding til træning hos Mind and Motion. Disse oplysninger vælger du naturligvis frivilligt selv at oplyse, såfremt du ønsker at få den rette undervisning der tilgodeser dine behov.

Tidsfrister for sletning/opbevaring
Mind and Motion, stræber efter at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans. Dog opbevares de altid i minimum 5 år af hensyn til bogføringsloven.

Dine rettigheder efter persondataloven
I forbindelse med Mind and Motion´s behandling af dine personoplysninger har du adskillige rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger (oplysningspligt).
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring af Mind and Motion´s ydelser.

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til Nina Pfeiffer – Mind and Motion´s persondataansvarlige.

Du har altid ret til at klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Oplysninger, som Mind and Motion videregiver til ekstern databehandling.
Mind and Motion kan videregive personlige oplysninger til samarbejdspartnere eller andre betroede virksomheder eller personer, der behandler dem. i overensstemmelse med Mind and Motion´s privatlivspolitik og gældende tiltag til fortrolighed og sikkerhed. Det drejer sig om E-conomic (til håndtering af faktura og bogføring) og Mailchimp (til håndtering af mailadresser og nyhedsbreve), Nemtilmeld (til håndering af dit køb. Ved tilmelding og betaling har du inden du accepterer din tilmelding, mulighed for at læse Nemtilmeld´s politik som stemmer overens med persondataloven).

Informationssikkerhed
Mind and Motion har implementeret følgende organisatoriske og tekniske foranstaltninger:

  • Antivirus på alle it-systemer, der behandler personoplysninger.
  • Backup af alle it-systemer, der behandler personoplysninger.
  • Adgangsbegrænsning til personoplysninger..
  • Adgangsbegrænsning og sikker behandling af personoplysninger og informationsaktiver for personer med adgang til informationssystemer.

Ændringer
Mind and Motion´s privatlivspolitik kan ændres om nødvendigt. Det begrænser ikke dine rettigheder i henhold til denne privatlivspolitik uden dit udtrykkelige samtykke. Eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik angives på firmaets hjemmeside www.mind-and-motion.dk, og hvis der sker væsentlige ændringer, vil der blive gjort opmærksom på det via nyhedsbreve.

Dine personoplysninger vil altid blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Nina Pfeiffer. Indehaver af Mind and Motion.

Maj. 2018.

 

MIND and MOTION • Ryesgade 31, 3 sal • 8000 Århus C • Telefon: 2020 7709
dk-and-visa