Yogalæreruddannelse Århus

Yoga uddannelse  2017.  Fuldt booket.

“Mindful Yoga – Mindful Care” Århus

1 årig forløb for alle der ønsker at undervise i yoga.
v.Nina Pfeiffer  m.fl.     

Download beskrivelse-her.2017  åbner udskriftsvenlig pdf.

Moduler 1 gn. om måneden samlet 2 dage – fredag/lørdag.  I alt 25 dage.

Næste hold start januar 2019.

Ønsker du at modtage info når det er klar i 2018, kan du tilmelde dig på listen her.

Ønsker du mere information, eller en snak med Nina
afholder vi introduktionsmøde, hvor du er meget velkommen til at komme og høre mere.

Introduktionsmøde 2018, dato på vej.  Århus C.

Skriv endelig hvis du ønsker yderligere information, en snak, eller har spørgsmål. Kontakt@mind-and-motion.dk  Du kan også læse udtalelser fra eleverne nederst på siden og ved fanen til højre.

Elever fra tidligere forløb udtaler: 

Yogauddannelsen hos Mind and motion er ikke alene grundig og detaljeret, her får du en uddannelse med sjæl og dybde. Ninas tilgang til mindfulness skinner helt klart igennem i hendes undervisning, der er fyldt med nærvær og nænsomhed.  Nina er min største inspirationskilde. Jeg kunne ikke have valgt et bedre sted at tage min yogalærer uddannelse. Lisa Lund Nielsen, Yogalærer. Vejle – 2014/2015

Yogauddannelsen hos Nina kan jeg varmt kan anbefale til andre, der har lyst til at praktisere og undervise i yoga, og til at finde ud af, at yoga er så meget mere end asanas/fysiske stillinger. Nina, Maria og Pia er ikke kun meget kompetente på hver deres område, de har også et stort hjerte for yogaen og alle dens facetter, og ikke mindst for os, der har valgt yogauddannelsen hos Mind and Motion. Nina har virkelig lært mig at lytte til og følge mit hjerte, at rumme mig selv som den jeg er, og det er jeg hende evigt taknemmelig for.   Tusind tak for jer for en dejlig og mindful rejse ind i yogaens verden, – jeg er taknemmelig for at I har givet mig lysten til, ikke kun at lære mere, men også at lære fra mig, ud fra det sted, jeg er i mit liv, – lige nu.
Aase Dam Hellerup, Yogalærer. Viborg
Mindful Yoga Mindful Care yoga teachers training was a fantastic journey of learning and healing. It transformed my personal asana and mindfulness practice, improved my self-care and compassion. In addition, it gave me the confidence and competence to teach yoga. I highly recommend it.
Laima Uzomackaite, Yogateacher. Ålborg – 2014/2015


Gennem forløbet er jeg blevet undervist af virkelig kompetente lærere. Der har været fokus på alle detaljer i hver asana, samt på sikkerheden. Hvordan man underviser i yoga uden at lave skader, hvor man lærer at lytte til kroppens egne grænser samtidig med, at man kommer ud af sin komfort zone og derved udvikler dig. Og stor læring i sikkerhed, altså hvordan man passer godt på sig selv, selvom man evt. har nogle skavanker. Yoga kan udføres af alle. Med kærlighed, blidhed og nænsomhed føres vi professionelt og fra hjertet frem til at blive sikre og kompetente yogalærere, hvor vi i dag underviser fra ”rette” sted.
Susann Lyhne,  Yogalærer. Frederikshavn

I foråret 2014 startede jeg på yogalærer uddannelsen hos Nina, og jeg er virkelig glad for min beslutning – Ninas opbygning og undervisning har givet mig nyt liv, sammenholdet kursisterne imellem og dybden i undervisningen har betydet at det ikke bare var en yoga uddannelse men også en livsåbner. Den grundige gennemgang og bredden i uddannelsen har rustet mig til at udleve min drøm om at blive underviser. Stor tak.
Dorthe Vinjeborg Holm, Yogalærer. Horsens

“Nina’s undervisning er både kompetent og fagligt helt i top. At det samtidig bliver givet med både hjerte og nærvær, får stoffet til at gå op i en højere enhed”.
Vibeke Johnbeck , Yogalærer.  Århus

Nina Pfeiffer er en fantastisk lærer, for mig personligt er hun en inspiration og mit forløb under hendes kyndige vejledning, er en mærkbar og tydelig øjenåbner Jeg kan kun give Nina min bedste anbefaling
Line Kaarsgaard Thisted, Yogalærer. Randers – 2013

 

7 (2) lysere

 

Ønsker du også at undervise i yoga ?

Skriv eller ring, hvis du ønsker at vide mere

Mange venlige hilsner

Nina Pfeiffer

yoga 0606

MIND and MOTION • Ryesgade 31, 3 sal • 8000 Århus C • Telefon: 2020 7709
dk-and-visa