Kursister og virksomheder udtaler..

 
Udtalelser om: Restorative Yoga, Yin Yoga, Mindfulness, Retreats, Massage, Virksomheder mfl.
Denne side bliver af tidsmæssige årsager ikke opdateret længere.
 
Virksomheder:I efteråret 2010, engagerede vi Nina til 2 arrangementer af hver 3 timers varighed med emnet Mindfulness.  Tilslutningen var stor og begejstringen den samme.
Derfor fulgte vi op med yderligere 3 arrangementer i foråret 2011 og 3 i efteråret.
Tilslutningen er stadig stor, rygtet om de supergode arrangementer har bredt sig, og vi afholder derfor i foråret 2012, 5 arrangementer mere i Århus, Randers og Silkeborg
Deltagerne siger blandt andet:  “Nina udstråler det hun underviser i.  Der er en behagelig atmosfære til arrangementerne, og man går derfra med en rigtig god følelse indeni.  Helt klart noget jeg kan bruge, og vil anbefale til mine kollegaer”
.Marianne Panduro, Adm. sekretær HK Østjylland:

“Vi havde besøg af Nina i vores afdeling i Østergade i Århus. Hun hjalp os med at “skabe overskud” i hverdagen”.
“Nina udstråler med sin person og sit væsen ro samtidig med at hun har troværdighed, fordi hun bruger sig selv. Nina gav os nogle fif til hvordan vi kan lære os selv at koble af, når vi kan mærke, at bægeret er ved at flyde over. Bla. gennem meditation og en tre-minutters øvelse, som vi alle var meget begejstrede for. Nina har været med til at skabe overskud i Jyske Bank og vi vil rigtig gerne have besøg af hende igen.”
Rikke. Bankrådgiver, Jyske Bank, juni 2008

Thorsten H. Larsen, Socialpsykiatrien Skanderborg
Nina Har undervist et 3 dages forløb for Skanderborg Psykiatri, for en gruppe med forskellige lidelser.
De udtager: Særligt godt var den rolige og koncentrerede energi, der var tilstede i lokalet.
Man kunne have frygtet at de uvante kropslige fornemmelser havde været for meget for nogle af de skizofrene deltagere, men tværtimod havde netop denne gruppe borgere rigtig meget ud af forløbet af forløbet.
Vi arbejde med mindfulness og yoga, og særligt den Restorative yoga virkede til at have en god effekt.
Nina havde så stor viden og sikkerhed inden for sit område, at hun hurtigt kunne omrokere og omjustere programmet så det passede.
Deltagerene udtalte: ”Det var en sti jeg ikke selv troede at jeg sku´ ned af…  Men det fandt jeg da ud af at jeg sku.  – Det er bare noget vi skal ha mere af. – Det var bare så dejligt”.

Restorative Yoga

Marianne
Jeg har deltaget i Nina´s workshops 10 gange.   Restorative yoga støtter mig psykisk og fysisk og det gir mig ro.  Jeg får det så godt. Du er den perfekte underviser.
(Ingen særlige skavanker)

Anette Adamsen
Jeg har deltaget i 3 workshops med Restorative Yoga, og det er bestemt ikke den eneste.
Jeg bliver totalt afslappet og helt fri for tanker.  Derudover føler jeg at spændinger både indre og ydre løsnes op.  Jeg føler mig let, fri, glad og ”overskudsagtig”.
Tak for DIG Nina
(Tidligere stressramt)

Maria
Jeg har deltaget i 1 workshop i Restorative Yoga, hos Nina og jeg føler at det oplader og revitaliserer mig.  Det er min fredagsslik, total nydelse, og dejlig kvalitetstid med mig selv.
Mange kunne ha´ gavn af denne yogaform – de skal bare vide at det findes, og så tror jeg alle er hooked.
(Uhelbredelig kræft)

Mona M. Eriksen
Jeg har deltaget i mange workshops i Restorative yoga og andre af Nina´s kurser.
Jeg oplever større fred i sjælen.  Får mere overskud til at være sammen med andre, og føler det som en blid udrensning.  Jeg føler mig gladere, mere vågen og mere fysisk smidig.
Restorative yoga, støtter op om min indre balance.  Jeg kan varmt anbefale Restorative yoga, til andre med psykiske lidelser, især depression.
Du er et meget dygtigt menneske. Empatisk og omsorgsfuld.  Du skaber tryghed til at arbejde med det som kommer, altid forberedt og med blik for os alle.
(Depression, 3 Diskoprolaps)

Eva
Restorative yoga gi´r mig velvære, tilfredshed, smidighed og bevægelighed.  Jeg føler det støtter op om min balance fysisk og psykisk.  Jeg har helt klart haft det bedre i min ryg, efter jeg begyndte.  Du er bare go`.
(Rygproblemer)

Nina P.
Jeg dyrker Restorative yoga jævnligt, og også ofte få øvelser af gangen.  Jeg oplevet at mit nervesystem falder til ro, mit åndedræt bliver dybere og hele mit system får go mulighed for at heale sig selv, imens alle mine muskler får ro og slapper af.  Jeg oplever mere nærvær og meget større kropsbevidsthed og bliver i stand til at slippe de spændinger jeg ellers ikke opdager i dagligdagen. Jeg er blevet afhængig. Restorative Yoga, lader mig op, afstresser, gir mig ro, velære og en følelse af at blive gladere.
(Colitis Ulcerosa,  Epilepsi, samt tidligere stressramt)

Yin Yoga
Jeg har deltaget i Nina Yin Yoga hos Nina 1 gang, og ønsker at gøre det mere.,
I Yin yoga arbejder jeg mere i dybden. Er mere koncentreret. Arbejdet mere koncentrat på åndedrættet. Gør så jeg kan mærke min krop bedre.  Yin støtter op om min balance.
Jeg synes du kan en beroligende måde at vise/fortælle øvelserne på.
Mvh. Sussanne Lichtenstein

Yin yoga
giver både tyngde og lethed og giver en god følelse af frihed, lethed og velbehag i kroppen.
Mange venlige hilsner Tove

Efter en Yin session føler jeg glæde og ro i kroppen.  En skøn følelse af velvære, at ha´ strakt kroppen.
Mange varme hilsner

Meditationsgruppe/forløb

“I Ninas meditationsgruppe finder jeg ro og lader op. Nina er en dygtig, levende og inspirerende underviser, der formår at gøre mindfulness enkelt og lettilgængeligt, og som doserer fysiske og meditative øvelser perfekt. Jeg har det godt med, at vi i meditationen ikke lukker os om os selv; men at Nina bringer hjertefokus og videregivelse ind som en integreret del.”
Kærlig hilsen Hanne

De Fem Tibetanere – Yoga

Fredag og lørdag den 14 og 15 september 2012 deltog jeg i De Fem Tibetanere kursus ved Nina Pfeiffer i Århus.

Jeg havde i længere tid været stresset på grund af meget arbejde og sygdom i familien, som fyldte rigtigt meget i min hverdag.
Det var via en internet søgning på stress forebyggelse at jeg faldt over Nina’s kurser og tænkte at der ikke kunne ske noget ved at prøve.
Nu her knapt 14 dage efter er det blevet en fast del af min hverdag at udføre de fem Yoga øvelser om morgenen inden jeg starter på dagens gøremål.
Ligeledes har jeg fået meget fokus på min vejrtrækning og bruger aktivt de meditations øvelser Nina lærte os når jeg synes der bliver lidt for meget rod i hverdagen.
Og effekten af det har været meget markant i form af lavere puls, bedre overblik, langt mere energi og en helt anden indstilling til daglige irritations momenter.
Jeg kan varmt anbefale andre i samme situation at tage Yogaen ind som et dagligt ”vitamin” tilskud det er virkeligt overbevisende hvad det giver af resultater.
Mvh Frank Vihrs

8 ugers gruppe – Mindfulness

Jeg deltog i et 8-ugers kursus hos Mind and Motion fordi jeg gerne ville fordybe mig yderligere i meditationens virkning og muligheder. Gennem de 8 uger blev vores lille hold af Nina kompetent ført gennem forskellige meditationsøvelser, som jeg derefter kunne øve mig i derhjemme. Flere af øvelserne bruger jeg i min daglige meditation. Gennem samtaler på holdet udforskede vi, hvordan meditation kan huskes i en travl hverdag, og vi hørte om hinandens fremskridt. Det var trygt og lærerigt at dele også meget personlige oplevelser med hinanden, ikke mindst på grund af Ninas måde at supervisere os. Holdets sammensætning var rigtig god, og vi nød allesammen at være sammen, både om snak og meditation.
Nina er en varm, empatisk og kompetent underviser og alt i alt har det været et rigtig godt forløb med god udbytte.
Annette, Skoleleder, 20.9.2009

Jeg deltog i 8-ugers kurset i Mindfulness, august -oktober 2011.
Jeg har i mange år ikke beskæftiget mig med yoga og meditation men har i nogle år gerne villet igang med mindfulness – væren i nuet. Har læst noget og prøvet mig lidt frem, uden den store succes.
8 uger med Ninas kyndige vejledning har jeg fået afprøvet en række forskellige øvelser og meditationer men det der har givet mig mest er Ninas opfordring til at finde min måde at være mindful på, det har både været udfordrende og lærerigt.
Jeg savner fredag eftermiddag med holdet, Nina der på en gang formår at sprede ro og energi.
Lene Jensen, 27.11.2011

 

Retreats

– “Jeg er institutionsleder og har følgende at sige om det 2 dages kursus jeg deltog i i Juni 2008 på Mors.
Jeg valgte denne form for kursus, fordi jeg har brug for at stoppe op og lære at håndtere min hverdag på en stressforebyggende måde.
Som leder skal jeg være i besiddelse af overblik og overskud.Jeg har brug for at kunne være nærværende og koncentreret i forhold til de mange mennesker jeg hver dag er i kontakt med.
Kurset i mindfullness og yoga, gave mig nogle redskaber og nye muligheder for at arbejde med koncentration, ro og nærvær.Jeg oplevede undervisningformen som meget inspirerende og kompetent og har til hensigt at tage afsted på den form for kursus en gang om året “.
Lene, 20.9.2009

Jeg har vært meget glad for at deltage i kurset på Mors og syntes jeg fik en hel del med hjem, hvad angik yoga og meditation bl.a. en total harmoni og positive udsigter med mig selv.
Som base både åndeligt og fyisk at opnå fred og kontrol over ens sind og følelser.
Til sidst vil jeg rose dig for en fantastisk og virkelig god undervisning og ledelse.det er nogle dage jeg vil mindes altid”
Hanna, juni 2008

– “Jeg havde en fantastisk dejlig weekend på “sommer retreat” med 10 andre skønne kvinder (ja – hvorfor er det kun kvinder???) og Nina som instruktør.
Jeg ville gerne vide mere om Mindfulness-metoden, fordi jeg selv arbejder med stressramte medlemmer i mit job som personsagsbehandler i en faglig organisation, og jeg ved at metoden anbefales som behandling af stress- og depressionsramte. Så jeg tænkte, at jeg måtte prøve det selv.
Det var en god blanding af meditation, yoga og stilhed. Da jeg i forvejen har let ved at fordybe mig og være stille med mig selv, var den største oplevelse for mig at stifte bekendtskab med meditation og Yoga.
Sommer retreat har været godt for mig i forhold til at sætte fokus på kropsbevidstheden og blive opmærksom på, hvad der dukker op, når jeg er alene – og altså ikke bare kan vælge at tage kontakt. Jeg vil glæde mig til at tage på sommer retreat igen. En dejlig gave at give sig selv”.
Maybritt. Personsagsbehandler, Psykoterapeut, Parterapeut, life- og businesscoach. 2008

Yoga og meditation

Jeg har deltaget i flere af Nina, week-end kurser og worskhops, med stort personligt udbytte.
Hendes vindende væsen, og proffesionalisme i hendes undervsning, – gør, at man “drager beriget tilbage
til hverdagen “.
Dorthe Høyer, 25.11.2011

Kære Nina.
Lige en lille hilsen fra mig.
Jeg savner at komme til dine hold med mindfull yoga og meditation og håber at kunne vende tilbage.
Også vores dag i Den japanske Have i efteråret var skøn sammen med veninder – og andre deltagere.
Jeg er helt enig i de andre gæster her i din bog i deres beskrivelse af dig som inspirerende, kompetent og derudover meget sød
Masser af kærlige hilsner og på gensyn. Lene Wad Knudsen, 2.9.2010

Kære Nina.
Jeg flytter til Randers sidst i april og i den forbindelse vil jeg høre om jeg er så heldig at du afholder nogle af dine dejlige kurser der – det ville bare være helt fantastisk.
Jeg savner den ro, varme og omsorg du har for dine kursister. Det har altid været en lise for sjæl og krop at komme på dine kurser.
Mange kærlige hilsner og knus Laila Elkjær 27.2.2010

Jeg har dyrket yoga, siden jeg var teen-ager, og været på mange kurser med mange vidt forskellige undervisere. Endelig har jeg fundet den helt rigtige !
Nina Pfeiffer kombinerer sin meget store professionelle viden og erfaring med en rolig, saglig og samtidig omsorgsfuld undervisning – og en udpræget opmærksomhed på den enkelte kursists individuelle behov.
Mangeårig ”bruger” af Mind&Motion´s forskellige tilbud

Yoga uddannelse (se flere under uddannelsen):

Jeg har haft fornøjelsen af at følge yogauddannelsen hos Nina, og har i hele perioden og processen været i de mest kyndige, kompetente og samtidig kærlige hænder.

Nina er yderst kompetent inden for sit felt, og samtidig en formidler der forklarer og viser på en tydelig og forståelig måde.

Selve uddannelsen er veltilrettelagt, og giver et godt og bredt fundament. Holdets størrelse er passende og der skabes en naturlig og god energi.

Under selve forløbet kommer man naturligt omkring de elementer der er væsentlige, både via Ninas formidling, og samtidig også via de eksterne undervisere som Nina har tilknyttet uddannelsen.

Inden uddannelsen var yoga allerede en del af mig og mit liv, og den har yderligere motiveret og styrket mig i ønsket om at formidle yogaen videre.
De varmeste hilsner og anbefalinger til dig Nina.
Kærligst, Michaela 2017

Yogauddannelsen hos Mind and motion er ikke alene grundig og detaljeret, her får du en uddannelse med sjæl og dybde. Ninas tilgang til mindfulness skinner helt klart igennem i hendes undervisning, der er fyldt med nærvær og nænsomhed.  Nina er min største inspirationskilde. Jeg kunne ikke have valgt et bedre sted at tage min yogalærer uddannelse. Lisa Lund Nielsen, Vejle – 2014/2015

Mindful Yoga Mindful Care yoga teachers training was a fantastic journey of learning and healing. It transformed my personal asana and mindfulness practice, improved my self-care and compassion. In addition, it gave me the confidence and competence to teach yoga. I highly recommend it. Laima Uzomackaite, Ålborg – 2014/2015

“Nina’s undervisning er både kompetent og fagligt helt i top. At det samtidig bliver givet med både hjerte og nærvær, får stoffet til at gå op i en højere enhed”. Vibeke Johnbeck – 2013

Nina Pfeiffer er en fantastisk lærer, for mig personligt er hun en inspiration og mit forløb under hendes kyndige vejledning, er en mærkbar og tydelig øjenåbner Jeg kan kun give Nina min bedste anbefaling Uddannet yogalærer Line Kaarsgaard Thisted – Randers

tilbage