Mindful Yoga – Meditation – Mindfulness:

Mindful Yoga er en blid yoga stil som er tilegnet alle. Mindful Yoga er Traditionel Hatha yoga med en konstant opmærksomhed på åndedrættet, så mindfulness bliver fundamentet i praksis. Timen vil være et mix af Yin, Yang, Slow Vinyasa og Restorative yoga.

Du vil blive guidet i at benytte din opmærksomhed til at få Prana/Energi/Livskraft til at flyde i bestemte områder i kroppen. Vi vil også lave simple men effektive Pranayama øvelser (åndedrætsøvelser med fokus på bedre flow i kroppens energier), samt korte meditationer.

Vi praktiserer fuldt nærvær i øvelserne, stimulerer organerne, styrker og smiddigør kroppen med en fornemmelse af ro og jordforbindelse. Vi afslutter med en guidet liggende fysisk afspænding for at integrere virkningerne fra øvelserne vi har lavet, samt en guidet mindfulness meditation.

Udover at stimulere og afbalancere kroppens funktioner, organer og nervesystem, styrker du krop og sind og evnen til at være fuldt tilstede og fokuseret. Ring eller mail, hvis du er i tvivl om holdet passer til dig.

Underviser Nina Pfeiffer tlf. 2020 7709

Se kalenderen for kommende hold

Mindful Yoga & Mind and Motion Ryesgade 31. 3 sal.  8000 Århus C (Udstyr findes i lokalet, så du behøver ikke medbringe yogamåtte eller tæppe)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *