Købsbetingelser, Cookie- & Persondatapolitik.

ALM. KØBSBETINGELSER:

Ved tilmelding til alle arrangementer, kurser, uddannelser, hold, workshops:

Alle kurser/hold og arrangementer foregår via online tilmelding.

Det er muligt at betale med Dankort / Visa / Mastercard / Mobilpay.  (Jeg, Nina Pfeiffer betaler diverse kort og tilmeldingsgebyrer).

Ved onlinetilmelding modtager du straks efter online tilmelding, en e-mail med bekræftelse/kvittering på din tilmelding af arrangementet. Her finder du også praktisk information vedr. tid, sted m.m. (bemærk at du indtaster din mail korrekt.)
Modtager du ikke en mail, bedes du kontakte mig.
Vær sikker på at du er bekendt med hvor studiet ligger, så du ankommer til tiden 🙂

TILMELDING TIL: Holdforløb, Workshops, og andre aktiviteter.
Tilmelding til alle arrangementer er bindende og indbetaling refunderes ikke, og kan ikke ombyttes til andre hold/kurser og arrangementer, uanset årsag.

Ved for sen ankomst og/eller udeblivelse, er det ikke muligt at modtage refusion i form af betaling eller deltagelse på andet hold eller kursus.

Udeblivelse afregnes til 100% af beløbet, såfremt kontant afregning på kursusdagen er aftalt.

TILMELDING TIL: Retreats, kan have andre betingelser.
Se under beskrivelsen af opholdet og mail bekræftelse.

TILMELDING TIL: Individuelle sessioner:
Individuelle sessioner kan ikke bookes online.  Kontakt Nina via mail  eller tlf. 2020 7709, hvis du ønsker en individuel session.
Afmelding af bestilt tid, skal afmeldes via bekræftet sms eller modtaget mail, senest 24 timer før den bestilte tid.  Afmeldes senere, betales den fulde pris.

TILMELDING TIL: Yogauddannelser:
Tilmeldings betingelser v. uddannelser, henvises til aftaler og beskrivelser.

AFLYSNING AF: Workshops & Retreats
Såfremt underviser/Nina Pfeiffer af personlige årsager eksempelvis sygdom er nødsaget til at aflyse et enkeltstående arrangementet, vil det indbetalte beløb blive refunderet, såfremt deltager ikke har mulighed for at deltage på et andet tilbudt arrangement.

AFLYSNING AF: Holdforløb:
Hvis underviser/Nina Pfeiffer, af personlige årsager er nødsaget til at aflyse en mødegang/klasse, vil denne blive erstattet af en anden dato.

AFLYSNING AF: Individuelle sessioner:
Hvis Nina Pfeiffer aflyser en session af personlige årsager, opkræves der ingen betaling.

AFLYSNING AF: Yogauddannelser:
Hvis Nina Pfeiffer aflyser en uddannelse af personlige årsager, forsøges denne i fællesskab at blive afholdt på et senere tidspunkt.
Er dette ikke muligt, vil forudbetalinger blive refunderet.

Force majeure:
Såfremt der aflyses hold/workshops oa. grundet Myndighedernes anbefalinger og krav, er det muligt at få refusion i form af et tilgodebevis.
Dette gælder ved hændelser som underviser/Nina Pfeiffer ikke kan drages til ansvar for, eksempelvis, naturkatastrofer, strejker, sundhedsskadelige epidemier, og krig.  :-(.
Skriv til Nina, når du har besluttet dig for, hvad du ønsker at tilmelde dig i stedet, så du kan nå en ledig plads.  Tilgodebeviser udløber 6 måneder efter udstedelse/dato for det aflyste arrangement.
Brug af tilgodebeviser og gavekort, har samme betingelser som de almindelige købsbetingelser.

.

COOKIE- OG PERSONDATAPOLITIK:

Kontaktoplysninger på persondataansvarlig
Indehaver. Nina Pfeiffer. Nørrebrogade 18 B. 8000 Århus C. nina@mindfulyoga.dk

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos mig, skal du rette henvendelse via mail. nina@mindfulyoga.dk . Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til Persondataloven.

Brug af personoplysninger
Personfølsomme oplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og jeg indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger ved gennemførsel af en tilmelding eller ved anmodning om at modtage mit nyhedsbrev. Mind and Motion behandler personoplysninger, som du har udleveret til firmaet i forbindelse med undervisning, mailkorrespondance, coaching, telefonkontakt eller ved tilmelding til nyhedsbrev. Disse personoplysninger behandler Mind and Motion for at kunne leve op til firmaets forpligtelser overfor dig som kursist eller klient.

 • For at du kan modtage den undervisning eller anden ydelse du har tilmeldt dig og betalt for.
 • For at vi kan komme i kontakt med dig, såfremt det har betydning for det kursus eller den mødeaftale du har booket.
 • For at kunne fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.

Typisk drejer det sig om disse personoplysninger: Navn, adresse, telefon, e-mail Nuværende helbredsmæssige udfordringer, som kan være relevant i forbindelse med din tilmelding til træning hos Mind and Motion. Disse oplysninger vælger du naturligvis frivilligt selv at oplyse, såfremt du ønsker at få den rette undervisning der tilgodeser dine behov.

Tidsfrister for sletning/opbevaring
Mind and Motion, stræber efter at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans. Dog opbevares de altid i minimum 5 år af hensyn til bogføringsloven.

Dine rettigheder efter persondataloven
I forbindelse med Mind and Motion´s behandling af dine personoplysninger har du adskillige rettigheder:

 • Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger (oplysningspligt).
 • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
 • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
 • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
 • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring af Mind and Motion´s ydelser.

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til Nina Pfeiffer – Mind and Motion´s persondataansvarlige.

Du har altid ret til at klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Oplysninger, som Mind and Motion videregiver til ekstern databehandling.
Mind and Motion kan videregive personlige oplysninger til samarbejdspartnere eller andre betroede virksomheder eller personer, der behandler dem. I overensstemmelse med Mind and Motion´s privatlivspolitik og gældende tiltag til fortrolighed og sikkerhed. Det drejer sig om E-conomic (til håndtering af faktura og bogføring) og Mailchimp (til håndtering af mailadresser og nyhedsbreve), Easyme (til håndering af dit køb. Ved tilmelding og betaling har du inden du accepterer din tilmelding, mulighed for at læse Easyme´s politik som stemmer overens med persondataloven).

Informationssikkerhed
Mind and Motion har implementeret følgende organisatoriske og tekniske foranstaltninger:

 • Antivirus på alle it-systemer, der behandler personoplysninger.
 • Backup af alle it-systemer, der behandler personoplysninger.
 • Adgangsbegrænsning til personoplysninger..
 • Adgangsbegrænsning og sikker behandling af personoplysninger og informationsaktiver for personer med adgang til informationssystemer.

Ændringer
Mind and Motion´s privatlivspolitik kan ændres om nødvendigt. Det begrænser ikke dine rettigheder i henhold til denne privatlivspolitik uden dit udtrykkelige samtykke. Eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik angives på firmaets hjemmeside www.mind-and-motion.dk, og hvis der sker væsentlige ændringer, vil der blive gjort opmærksom på det via nyhedsbreve.

Dine personoplysninger vil altid blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Nina Pfeiffer. Indehaver af Mind and Motion.

Maj. 2018.