De Fem Tibetanere Workshop

Lær det verdensberømte yoga program du kan træne dagligt, og forebygge alverdens skavanker !

Workshop på 3 1/2 time. Underviser Nina Pfeiffer

Ved blot at bruge ca. 20 min. på et dagligt yoga-program, er det muligt at:

Stimulere og styrke organer og kirtler, gavne blodcirkulationen, fremskynde helbredelsesprocessen og styrke immunforsvaret.

Så vil du opnå styrke, smidighed og udholdenhed. Forbedre lungekapaciteten, hjertets ydeevne, skjoldbruskkirtlens funktion.  Mindske angstfølelse og nervøsitet og stress.

Ved at dyrke yoga med i samspil med åndedrættet, forsynes kroppen med mere ilt og kan derved udskille affaldsstoffer mere effektivt.

Træning af programmet kan afhjælper sygdomme, gigt, og harmonisere kroppens funktioner.

Erfaringer viser, at der kan opnås større ro, glæde og koncentrations – evne.  Øvelserne siges tillige at vende aldringsprocessen, da hormonbalancen stabiliseres..

Vi gennemgår også modificerede øvelser, som er velegnet og effektive, hvis man har fysiske begrænsninger, eller ønsker at starte sin hjemmetræning mere roligt.  (der vil blive udleveret lidt materiale).

Deltag i en 3 timers workshop, hvor du lærer “De fem ”Tibetanere”,  supplerende yoga øvelser og afslutter med en liggende dybdeafspænding. Der er tid til spørgsmål og Det er nogle aktive og hyggelige timer, med oplæg, træning og spørgsmål.

Læs historien om De Fem Tibetanere, klik her..

NB:  Har du tidligere deltaget i dette kursus v/Nina Pfeiffer, og ønsker at få repeteret programmet og justeret dine øvelser, kan du deltage på kurset igen med rabat. (du bedes i tilmeldingsformularen skrive en bemærkning herom )

Se kalenderen for næste workshop

Læs hvad andre deltagere mener… klik her…

Pris kr. 500,-

Bemærk, Rabat hvis du før har deltaget på dette kursus.  Pris kr. 400,-

Ved tilmelding, notèr i bemærkningsfeltet, hvornår du sidst deltog.

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål: kontakt@mind-and-motion.dk

Med venlige hilsner
Nina Pfeiffer